Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

NEA ΕΠEΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ LOCOS ΚΑΙ ΝΕΑΡΩΝ


 Νέα επεισόδια προκλήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Πανεπιστήμιο όταν η γνωστή συμμορία των Locos αρχικά επιτέθηκε σε νεαρό και στη συνέχεια ο νεαρός κινητοποίησε περίπου 15 άτομα του

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ TOY «ERTURK II» ΣΤΗ ΧΙΟ

Photobucket  

Χθες πριν τον απόπλου του «ERTURK II» από το λιμάνι της Χίου, με προορισμό το λιμάνι του Τσεσμέ, διαπιστώθηκε από τους Λιμενικούς ότι δεξιά στην πρύμνη, υπήρχε εσωκύλωμα και συγκεκριμένα στο ύψος της γραμμής του καταστρώματος. Ερωτηθείς ο Πλοίαρχος, δήλωσε, ότι η

Ηλεία: Βιβλική καταστροφή από τη χαλαζόπτωση

Μετρούν πληγές από τη χαλαζόπτωση και τη βροχόπτωση που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης εξακολουθούν και σήμερα να μετρούν "πληγές" τους λόγω των καταστροφών που προκάλεσε σε καλλιέργειες η σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στις περιοχές Λεχαινών, Μυρσίνης, Μέλισσας και Αγίων Θεοδώρων, όπου καταστράφηκαν ολοσχερώς τεράστιες εκτάσεις με καρπούζια, πεπόνια και καλαμπόκια.
Οι πληγέντες παραγωγοί βρίσκονται σε αναστάτωση και ζητούν να υπάρξουν άμεσα εκτιμήσεις από τον ΕΛΓΑ , σύμφωνα με το thebest, προκειμένου να ανακουφιστούν οικονομικά.
www.tromaktiko.gr

Τα αρχεία αποκτούν «βάρος», το ποντίκι «αναπνέει» και ο σκληρός «επιμηκύνεται»

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το απαραίτητο πλέον εξάρτημα για σταθερούς υπολογιστές (οι φορητοί έχουν ως εναλλακτική επιλογή την επιφάνεια αφής του trackpad), το ποντίκι ή αγγλιστί mouse, έχει δεχθεί τις λιγότερες βελτιώσεις στο πέρασμα του χρόνου, σε σχέση με τα υπόλοιπα υποχρεωτικά μέρη ενός συστήματος, όσον αφορά στην «επικοινωνία» του με τον χρήστη. Σαφώς έχουν υπάρξει αναβαθμίσεις, όπως περισσότερα κουμπιά (αλλά δεν είναι κάτι το νέο, ήδη από τα 80s

Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή;

Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων, αποκαλύφθηκε ένα σενάριο που αναμένεται να προκαλέσει πολλά ερωτήματα και αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.
Το σενάριο δολοφονίας αποκαλύπτουν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», τα οποία επικαλούνται ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που αναφέρεται σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), σύμφωνα με το οποίο ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να «αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή πολιτική του», η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα.