Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Από τι πέθανε ο Τουταγχαμών;Ο ταφικός θάλαμος του Φαραώ Τουταγχαμών είναι περίτεχνα διακοσμημένος με τη μορφή της θεάς Hathor. Όμως, το ασημί χρώμα της θεάς έχουν κηλιδώσει περίεργα καφέ στίγματα, τα οποία έχουν εξαπλωθεί σε όλους τους τοίχους του θαλάμου.
Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες για την προέλευση αυτών των κηλίδων διαρκούν σχεδόν ένα αιώνα, οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την ακριβή ταυτότητά τους, η οποία παραμένει μυστήριο.

Εκδήλωση για τους Ελληνες πεσόντες προσκόπους της Μικράς Ασίας

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας "Μνήμη Μ. Ασίας" και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων - Περιφερειακή Εφορεία Καβάλας σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Θυσίας Μνήμη: Η σφαγή των Ελλήνων Προσκόπων στο Αϊδίνι (1919), στα Σώκια (1921) και στην Κάτω Παναγιά (1922) της Μικράς Ασίας", την Κυριακή 19 Ιουνίου, ώρα 20:30, στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ.

Θα μιλήσουν οι Θεοφάνης Μαλκίδης, λέκτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου

Βίντεο με τις άγριες αποδοκιμασίες Σηφουνάκη στη μαρίνα Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τη μαρίνα της Μυτιλήνης...
βγαίνοντας από τη φιέστα που γινόταν εκεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης με το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπάλληλός του χτύπησε ελαφρά διαδηλωτή. Προφανώς ο κ. Σηφουνάκης για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες πολιτών που τον αποδοκίμαζαν … έχει οδηγό που πάνω στο πανικό του δεν λογαριάζει τίποτα!!! Στο βίντεο το τι ακολούθησε…

Η τουρκική βαλλιστική απειλή και η (σε λιγότερο από 33 λεπτά) ελληνική αντίδραση

Τον εκτιμώμενο χρόνο 33 λεπτών που χρειάζεται να διανύσει ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό βλήμα από το Ιράν ή τη Βόρειο Κορέα για να πλήξει αμερικανικό έδαφος χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ντοκυμαντέρ 33 Minutes: Protecting America in the New Missile Age (βλ. εδώ), θεωρώντας την ανάπτυξη της αντιβαλλιστικής ασπίδας ως μόνη λύση για την αποτροπή ενός νέου πυρηνικού ολοκαυτώματος.

επικίνδυνος ιός - Dynamic IP detectedΕνημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις: 
nico_10_72@hotmail.fr 
nico_72_10@hotmail.fr
yann.photos@ hotmail.fr 
kevinblancher@hotmail.fr
   Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη. 

AMD A-Series APUs, νέα τσιπ -όλα σε ένα- για υπολογιστές, υψηλών επιδόσεων, χαμηλού κόστουςΗ εταιρεία AMD παρουσιάζει τους νέους AMD Fusion A-Series APUs, προλειαίνοντας το έδαφος για τη νέα γενιά υπολογιστών υψηλής απόδοσης. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά HD γραφικών, υψηλή υπολογιστική ισχύ και μεγάλη αυτονομία (10,5 ώρες).


Η νέα πλατφόρμα AMD A-Series APU, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, συνδυάζει επεξεργαστή που διαθέτει έως και τέσσερις πυρήνες x86 (CPU) μαζί με DirectX 11 επεξεργαστή γραφικών (GPU), ενώ παράλληλα διαθέτει έως και 400 πυρήνες Radeon, ταυτόχρονα με επεξεργασία HD βίντεο στο ίδιο σύστημα. Προσφέρονται, επίσης, εξελιγμένες δυνατότητες, όπως χειρονομιακές διεπαφές, υποστήριξη πολλαπλών οθονών, 3D ψυχαγωγία και σταθεροποιητής εικόνας σε πραγματικό χρόνο.