Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Χαρίση Γιώργου

Παρακολουθούμε καθημερινά στον τοπικό τύπο της Μαγνησίας ένα σίριαλ ανακοινώσεων και επιθέσεων του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ του νομού ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Δίκτυο...
Συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ και τη Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, με αφορμή τη συνάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσας Αμανατίδου, με τη δημοτική αρχή και τους εκπροσώπους των εργαζομένων σχετικά με τους επί μήνες απλήρωτους εργαζόμενους των Νομικών Προσώπων του δήμου Βόλου.

Είναι θλιβερό σε περίοδο κρίσης και μεθοδεύσεων για την απαξίωση του σ.κ., οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΣ(ΠΑΜΕ) στο δήμο Βόλου, αντί να απολογηθούν για την ανοχή και απραξία τους σχετικά με την μεγάλη καθυστέρηση της πληρωμής των εργαζομένων, να εγκαλούν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για συνδικαλιστικό φορέα το ΣΥΡΙΖΑ, λες και δεν έχει δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση ένα πολιτικό κόμμα ή ένας βουλευτής να συναντιέται με τους εργαζόμενους ή να ενδιαφέρεται για τα προβλήματά τους.

Μαζικές παραγγελίες της Apple προς τους κατασκευαστές – προετοιμασία για την έλευση του iPad 3


Οι φήμες περί του επόμενου μοντέλου στην δημοφιλή οικογένεια ταμπλετών iPad της Apple, είναι πολλές τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα μετά την έλευση του iPad 2 στις αρχές του χρόνου, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είχε αναβαθμιστεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά (βασικό τσιπ, πρόσθεση επιπλέον κάμερας και βελτίωσης της υπάρχουσας), χωρίς όμως καμία μεταβολή στην οθόνη.

Οι μισοί οικότοποι της Ε.Ε βρίσκονται στην Ελλάδα

     
    Ο εθνικός κατάλογος της χώρας μας περιλαμβάνει 264 περιοχές, από τις οποίες οι 52 έχουν δηλωθεί ως "Ζώνες Ειδικής Προστασίας για τα πουλιά". αταγραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι 110 βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως επίσης και 76 από τα είδη που έχουν χαρακτηριστεί προστατευόμενα.