Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2011

Ο εφευρέτης των Segway σκοτώθηκε… σε ατύχημα με Segway!


Ο Jimi Heselden, ιδιοκτήτης της εταιρείας Segway, η οποία κατασκευάζει τα γνωστά δίκυκλα για εύκολη μετακίνηση στην πόλη..

Η ΜΙΖΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στο Συμβούλιο του Βροντάδου, που ανήκουν στο συνδυασμό Λαμπρινούδη εξέδωσαν την παρακάτω απάντηση για να απαντήσουν στις καταγγελίες (ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) της μειοψηφίας.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ


Με ανακοίνωση τους οι Τοπικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας, Βασιλάκης και Καλαγγιά που εκλέχτηκαν με τον συνδυασμό Χαλλιορή καταγγέλλουν τη διοικητική λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, ενώ κάνουν λόγω και για απόκρυψη εγγράφων.

Βαρυχειμωνιά φέτος μέχρι το Μάρτιο!

Για πολύ κόσμο τα ημερομήνια αποτελούν έγκυρη πηγή πρόγνωσης του καιρού ενώ για άλλους είναι απλά μια λαϊκή παράδοση χωρίς που δεν έχει όμως τη βάση της στη μετεωρολογία. Για τον κ. Νικόλαο Βογιατζή όμως είναι κάτι παραπάνω από παράδοση ή τεχνική. Είναι ένα μεράκι το οποίο το κληρονόμησε από το πατέρα του, τον Γεώργιο Βογιατζή ο οποίος έμαθε την τέχνη της πρόγνωσης του καιρού...

Το κλίμα δυναμιτίζεται επικίνδυνα στη «γειτονιά» μας


Tο Ισραήλ προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά της Τουρκίας την οποία χαρακτηρίζει ως “κράτος που υποθάλπει την τρομοκρατία” και αποτελεί συνέχεια του “άξονα του κακού”.
Σε επιστολή που έστειλε προς την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, o εκπρόσωπος τύπου της Κνεσσέτ (της ισραηλινής Βουλής) Ντάνι Ντάνον κατήγγειλε ότι «η Τουρκία υποθάλπει την τρομοκρατία»!

Στην επιστολή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post, αναφέρει: «Η Τουρκία έχει συσφίξει τις σχέσεις της με το Ιράν και αποτελεί τη συνέχεια του άξονα του κακού. Η Αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το τουρκικό πρόβλημα, πριν να είναι αργά»