Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Λέσβο στο Βαν

Τρεις φορές έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια οι πολίτες της Λέσβου στους πολίτες του δοκιμαζόμενου, από τους σεισμούς, Βαν της ανατολικής Τουρκίας. Πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία μελών του Παραρτήματος Λέσβου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) συνόδευσε την τρίτη και τελευταία αποστολή ανθρωπιστικού υλικού και είδε από κοντά τις δύσκολες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζουν οι σεισμόπληκτοι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ τα Χάνια Πηλίου, με πάνω από 15 πόντους χιόνι

   
ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ έπιασε η χιονόπτωση την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Οι συμβουλές του Steve Jobs


Συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, ακόμα και μετά το θάνατό του ο Steve Jobs. Ο συνιδρυτής της Apple ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας μέσω του Mark Zuckerberg, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένους δημοσιογράφους σχετικά με το μέλλον της εταιρείας του αλλά και για τη γνώμη του για το Google +, ισχυρίστηκε πως είχε ζητήσει τις συμβουλές του για το πώς μπορεί να οργανώσει να οργανώσει μια υψηλού επιπέδου ομάδα.

HP 12c επετειακή συσκευή: επί 30 χρόνια, η αριθμομηχανή - βοηθός αμέτρητων μαθητών, φοιτητών και επαγγελματιών


Λευτέρης Ξυκομηνός
Οι περισσότεροι έχουν γνωρίσει την εταιρεία Hewlett Packard, ως μια πολυεθνική φίρμα που κατασκευάζει υπολογιστές PC οικιακούς - server και περιφερειακά (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, σαρωτές). Όμως οι παλαιότεροι και δη εκείνοι που είχαν μια καλή «επαφή» με τα μαθηματικά του σχολείου και ακόμα περισσότερο με τα μαθηματικά της ανωτέρας/ανωτάτης εκπαίδευσης, είχαν γνωρίσει την HP μέσω μιας τελείως διαφορετικής συσκευής, η οποία πολλές φορές απεδείχθη σωτήρια.