Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Την πλατφόρμα «Ομηρος» θα επισκεφθεί τη Δευτέρα ο πρόεδρος Χριστόφιας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας στην πλατφόρμα «Όμηρος», από όπου διεξάγονται από την αμερικανική εταιρεία... Noble Energy οι ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι εργασίες στην πλατφόρμα συνεχίζονται κανονικά με τη γεώτρηση να βρίσκεται στα τελικά της στάδια.

Ξεπουλάει το i-phone4 S στις ΗΠΑ

‘Ενα μήνα και κάτι παραπάνω  μετά το λανσάρισμά του, το iPhone 4S, καταγράφει συνεχώς νέα ρεκόρ πωλήσεων  και οι διάφοροι φορείς στις ΗΠΑ αδυνατούν να συμβαδίσουν με την πρωτοφανή ζήτηση που έχει παρουσιάσει.

Ξεπουλάει το i-phone4 S στις ΗΠΑ

Συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να αγοράσουν μία συσκευή στα καταστήματα των παρόχων της Αμερικής,  θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον για 2-3 εβδομάδες.

Γεννιέται νέο νησί στα Κανάρια

Ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο κοντά στο σύμπλεγμα των Κανάριων Νήσων βρυχάται και πλησιάζει την επιφάνεια, με τη φιλοδοξία να αναδυθεί ως νέο νησί.

Γεννιέται νέο νησί στα Κανάρια
Το ηφαίστειο, λίγο νότια του κατοικημένου νησιού Ελ Χιέρο στον Ατλαντικό, απείχε μόλις 70 μέτρα από την επιφάνεια στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με το Εθνικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο της Ισπανίας. Και καθώς ο κρατήρας ανυψώνεται, δίνες ζεστού, λασπώδους νερού εξαπλώνονται από τον κρατήρα σε αποστάσεις εκατοντάδων μέτρων.

Τα βιντεοπαιχνίδια αλλάζουν τη δομή του εγκεφάλου;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης και το Charité του Βερολίνου, ανέλυσαν 150 εικόνες μαγνητικής τομογραφίας, που έγιναν σε μια διάρκεια μεγαλύτερη των 14 ετών, 150 περίπου αγοριών, τα οποία παίζουν video games για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι

Σουπερ Βόμβα «τυφλοπόντικα» ετοιμάζουν για το Ιράν οι ΗΠΑ

Πρόκειται για την  βόμβα MOP  (Σύστημα Βαρέως Πυροβολικού ή  GBU-57A/B ή  Big Blu)  που είναι και βόμβα μαζικής διάτρησης πολεμικών εγκαταστάσεων και θα ρίπτεται από τα «αόρατα» βομβαρδιστικά Β-2.Ειδικεύεται δε στην καταστροφή ενισχυμένων υπόγειων εγκαταστάσεων όπως αυτές που πιθανώς χρησιμοποιούν τα πυρηνικά προγράμματα του Ιράν και της Βορείου Κορέας αφού μπορεί να διαπερνά δεκάδες μέτρα βράχου...