Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2011

Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια για το τέλος του κόσμου

Η προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου το 2012 ενισχύεται από μια δεύτερη επιγραφή, που ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στο Μεξικό.

Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια για το τέλος του κόσμου
Η γνωστή εσχατολογική προφητεία βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, το διάσημο δίσκο του Τορτουγκουέρο, το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Λεμόνι γίγας στην περιοχή Λάμπη της Κω


Δεν έχουν τελειωμό "της φύσης τα περίεργα".
Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις κλέβει ένα τεράστιο λεμόνι που εμφανίστηκε στα κλαδιά δέντρου στην Λάμπη.

Ιστορικό Ιατρικό Μουσείο Χίου: συνέχιση εργασιών  Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία του Ιστορικού Ιατρικού Μουσείου Χίου.

Μετά την παράταση για την ολοκλήρωση του έργου που εξασφαλίστηκε μετά από ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, οι εργασίες ξεκίνησαν στις 15/11/2011 με στόχο την ολοκλήρωσή τους ως την προβλεπόμενη ημερομηνία (31/4/2012).

Aρθρωτό USB με χωρητικότητα που πολλαπλασιάζεται

Aρθρωτό USB με χωρητικότητα που πολλαπλασιάζεται
Ο Κορεάτης Χιουνσόο Σονγκ είχε μια ιδέα: Γιατί να μην δημιουργήσουμε USB που «προστίθενται» το ένα στο άλλο, αλλάζοντας τη χωρητικότητά τους;

Βρέθηκε τριγωνικό κρανίο αρχαίου «εξωγήινου»

Η απόδειξη ότι εξωγήινα όντα αποίκησαν κάποτε τη Γη, Ισπανοί και Ρώσοι «επιστήμονες» πιστεύουν ότι βρέθηκε στο Περού.

Βρέθηκε τριγωνικό κρανίο αρχαίου «εξωγήινου»
Ο Περουβιανός ανθρωπολόγος, Ρενάτο Νταβίλα Ρικέλμε ανακάλυψε τα λείψανα ενός «αγνώστου πλάσματος», με «τριγωνικό» κρανίο και ύψος 50 εκατοστών.

Ανατολική Μεσόγειος: Αεροπλανοφόρα και «διπλωματία κανονιοφόρων»

Δύο αεροπλανοφόρα, το ρωσικό «Κουζνέτσοβ» και το αμερικανικό «Τζορτζ Μπους» θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής στα ανοικτά της Συρίας, με το καθένα να υποστηρίζει διαφορετική πλευρά… Οι Ρώσοι υποστηρίζουν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και οι Αμερικανοί τους συμμάχους τους, τους Ισραηλινούς, τους Ιορδανούς και τους Τούρκους, καθώς ο φόβος στρατιωτικής σύγκρουσης αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει.

Προσοχή! Νέος ιός πλήττει κινητά και υπολογιστέςΕάν λάβετε μήνυμα από κάποιο κατάστημα της Apple iTune, δώστε μεγάλη προσοχή γιατί ενδέχεται να υπάρχει κάποιος ιός που θα πλήξει το κινητό σας.