Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Έρχεται το iPhone 5 τον Μάρτιο;

Έρχεται το iPhone 5 τον Μάρτιο;
Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά-καλά το iPhone 4S και ήδη έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία για το νέο iPhone 5. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες η νεα συκευή θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, περίπου 4 ιντσών.

Προειδοποίηση του ΔΝΤ στην Κύπρο

Αυστηρές συστάσεις απευθύνει στην Κύπρο το ΔΝΤ, που ζητά αποφασιστικά μέτρα για την αποκατάσταση των δημόσιων οικονομικών της χώρας και τη διασφάλιση του τραπεζικού της συστήματος.

Προειδοποίηση του ΔΝΤ στην Κύπρο
Στα συμπεράσματα του, το ΔΝΤ επισημαίνει ότι η Κύπρος αντιμετωπίζει αποθαρρυντικές οικονομικές προκλήσεις λόγω της μειωμένης εξωτερικής ζήτησης, της αυξανόμενης έκθεσής της στην αναταραχή που επικρατεί στην ευρωζώνη, ιδιαίτερα στην Ελλάδα και της επιδείνωσης των εγχώριων οικονομικών συνθηκών.

Οι Κύπριοι κατά της άφιξης του Φ.Π.Α.

Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, αντιδρά στην αύξηση του Φ.Π.Α. στη Μεγαλόνησο.

Οι Κύπριοι κατά της άφιξης του Φ.Π.Α.
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση υποστηρίζει πως τα μέτρα που παίρνονται για την αποφυγή της κρίσης, θα οδηγήσουν σε πιο μεγάλη οικονομική κρίση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αμερικανικό μαχητικό καταδίωξε UFO

Στις 21 Νοεμβρίου το αμερικανικό δίκτυο παρατήρησης UFO (MUFON) κατάγραψε τη μαρτυρία ενός κατοίκου του Τέξας, ο οποίος υποστήριξε ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος καταδίωξε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

Αμερικανικό μαχητικό καταδίωξε UFO
Ο μάρτυρας κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας, όταν παρατήρησε ένα περίεργο τριγωνικό αντικείμενο να ίπταται στο νυχτερινό ουρανό.
«Έμεινε ακίνητο για περίπου 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια με μια αστραπιαία κίνηση βρέθηκε σε άλλο σημείο, όπου παρέμεινε πάλι να αιωρείται», υποστηρίζει ο Τεξανός.

Στην ΕΑΒ «χτίζονται» 112 νέα F-16


Στη Τανάγρα κατασκευάζεται το 30% της ατράκτου
Με μια  γιγαντιαία σύμβαση συνολικού ύψους 114 εκατ δολλαρίων  που υπεγραψε χθές «πατάει γκάζΙ»  η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (EAB).

Προκειται για  την ανάθεση από τη αμερικανική  εταιρία Lockheed Martin συμβασης βάσει της οποίας η ελληνική κρατική εταιρια θα κατασκευασει και θα συναρμολογησει στο εργοστασιό της στην Τανάγρα εξαρτήματα και υποσυγκροτηματα για 112 νέα μαχητικά αεροσκάφη F-16  Block 50 και Block 60.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη

  
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα συμμετάσχουν την Πέμπτη, στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε η ομοσπονδία τους.

Ειδική έκδοση Ford Focus


Με την έκδοση ST των 250 ίππων να έρχεται στις αγορές το ερχόμενο καλοκαίρι, η Ford προσφέρει στους ενθουσιώδεις φίλους της μια ειδική έκδοση του πεντάθυρου hatchback, με την ονομασία «Zetec S». 

Έρευνα της Microsoft: Η τεχνολογία μάς φέρνει πιο κοντά τις γιορτές


Λευτέρης Ξυκομηνός
Μια νέα έρευνα, που διεξήγαγε το MSN της Microsoft σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, εν όψει της εορταστικής περιόδου, αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία, προτείνοντας διαρκώς νέα μέσα επικοινωνίας που καταργούν τις αποστάσεις, φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.