Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ Μέθοδοι ... «αντιγήρανσης»!


 ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ  Μέθοδοι ... «αντιγήρανσης»!

Κείμενο: Νικήτας Κυπρίδημος


Σε καιρούς οικονομικής στενότητας είναι δύσκολη η απόκτηση αγαθών. Γι' αυτό προσέχουμε αυτά που έχουμε, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν. Τα όπλα ευτυχώς είναι ανθεκτικά, αφού με λίγη φροντίδα μπορούν να κρατήσουν μια και δυο και τρεις ζωές.

Καιροί που είναι λοιπόν ας δούμε πώς μπορεί να διατηρηθεί ένα όπλο και πώς μπορεί να ανακαινιστεί, μέσα στα όρια των γνώσεων και ικανοτήτων του ερασιτέχνη.

Στο πρώτο στάδιο βρίσκεται η τακτική φροντίδα μετά κάθε κυνήγι ή έξοδο στο σκοπευτήριο. Τα πράγματα είναι απλά. Πρώτα αφαιρούνται

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ

Ένα μυστήριο για τους αρχαιολόγους κρυβόταν κάτω από την Ιερουσαλήμ, καθώς η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως περίεργα σχήματα λαξευμένα στην πέτρα.

Στόχος: Φράγμα Ατατούρκ


 Η καταστροφή των στρατηγικών υποδομών της Τουρκίας σε μία «θερμή» σύγκρουση με την Ελλάδα, αποτελεί το «δεύτερο» επίπεδο στην σκάλα κλιμάκωσης εναέριων προσβολών της Π.Α., αλλά αποτελεί την ουσία της λέξης «αποτροπή».

Ειδική επιχείρηση καταστροφής του stealth UAV στο Ιράν από το "Team 6"! Αμερικανική ειδική επιχείρηση καταστροφής στο έδαφος από την ειδική επίλεκτη ομάδα των SEALS, Team Six, του stealth UAV RQ-170 Sentinel, του πλέον προηγμένου UAV που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ, ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας. 

"Μήνυμα" Συρίας προς Τουρκία με εκτόξευση βαλλιστικού βλήματος! 
Η Συρία φαίνεται ότι δεν έχει καμία διάθεση να γίνει ... Λιβύη και πριν από μερικά 24ωρα πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά εκτόξευση τακτικού βαλλιστικού βλήματος SCUD-C (ακτίνα δράσης 550 χλμ) στο πλαίσια "δοκιμής" από ορεινή περιοχή στα βορειοανατολικά της Συρίας προς την κατεύθυνση της Συρίας και εντός βεληνεκούς της Αλεξανδρέττας στην Τουρκία!

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης- Αστυνομική διεύθυνση Χίου: γονείς μιλήστε!

Έκκληση προς τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν έρθει σε επαφή με μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία εξάρθρωσε η αστυνομική διεύθυνση Χίου απηύθυνε ο Διοικητής της Κυριάκος Αφενδούλης έτσι ώστε να πάνε να καταθέσουν αυτά που γνωρίζουν.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ LOCO'S


Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Α.Δ. Χίου, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης (Locos), μέλη της οποίας, κατά την τελευταία 3ετία, εισήγαγαν και διακινούσαν σύμφωνα με την αστυνομία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη περιοχή της Χίου.