Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2012

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών

Το θάνατο τουλάχιστον 220 ανθρώπων έχει προκαλέσει το κύμα ψύχους, το οποίο πλήττει εδώ και μια εβδομάδα την Ευρώπη...
ενώ υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί ο απολογισμός, κυρίως στην ανατολική Ευρώπη όπου η Ουκρανία και η Πολωνία είναι οι πλέον πληγείσες χώρες με 138 νεκρούς.

«Στη διάρκεια της περιόδου του σφοδρότατου ψύχους από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου, 101 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 11 εξ αυτών στο νοσοκομείο, ενώ 64 βρέθηκαν στο δρόμο και 26 στο σπίτι τους» ανακοίνωσε σήμερα το ουκρανικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Ποιο είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι; [video]

  Κατασκευάστηκε το 1958 επειδή βαριόταν ένας αμερικανός φυσικός σε ερευνητικό εργαστήριο. Ο αμερικανός φυσικός William Higinbotham, το 1958 εργαζόταν στο ερευνητικό εργαστήριο Brookhaven National Laboratory, στις ΗΠΑ. Μια μέρα κάθε χρόνο το εργαστήριο ήταν ανοιχτό στο κοινό.

Φωτιά στο εστιατόριο ΡΟΥΣΣΙΚΟ στα Θυμιανά
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Παρασκευή 3-2-2012 και ώρα 7.30 π.μ. στον α΄ όροφο δυόροφου κτηρίου όπου στεγαζόταν το εστιατόριο "ΡΟΥΣΣΙΚΟ".

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ

 

 
Το ΤΕΕ, μετά από νομοθετική και τεχνολογική προετοιμασία 16 μηνών, προχωρά σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα διεκπεραίωσης της εργασίας των μηχανικών με το οποίο επιδιώκεται – κυρίως – ο εξορθολογισμός των διαδικασιών, η διαφάνεια στις συναλλαγές με τις Υπηρεσίες και η διασφάλιση του πολίτη.

NΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

 

Έως το τέλος Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του προστίμου για όσες αιτήσεις τακτοποίησης αυθαιρέτων έχουν υποβληθεί έως τις 31.12.2011 και αφορούν ακίνητα σε νησιά (πλην της Κρήτης και της Εύβοιας). Επίσης, η βεβαίωση μηχανικού για αγροτεμάχια και κληροτεμάχια εκτός σχεδίου που προέρχονται από αναδασμούς και διανομές, δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από εξαρτημένο τοπογραφικό, από το κρατικό σύστημα συντεταγμένων προκειμένου να γίνεται μεταβίβαση.

«Έρχεται» τον Μάρτιο το νέο iPad


Τα βλέμματα όλων ασχολούνται με την τεχνολογία είναι στραμμένα στον Μάρτιο όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο iPad. Ήδη μάλιστα το Amazon έχει προσθέσει δύο τίτλους βιβλίων που αναφέρονται στη συσκευή ενώ η έκδοση του «iPad 3 for dummies» αναμένεται στις 29 Μαρτίου.