Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2012

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ SPORTING ΒΑTTUE

Πέτρος Ιωάννου
Διεθνής Σκοπευτής Φιτάσκ Σπόρτιγκ

Σας καλοσωρίζω και πάλι στη στήλη μος, όπου αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον πήλινο στόχο που ονομάζεται battue.Ο δίσκος αυτός έχει την ιδιομορφία να παίρνει μια διαφορετική τροχιά από τους άλλους δίσκους (συνήθως δημιουργεί καμπύλη) λόγω της κατασκευής και του σχήματος του.
Είναι αρκετά πιο λεπτός από τους άλλους δίσκους με μια ελαφριά κυλότητα στο μπροστινό

FINN 512 S ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΖΕ

Η ιταλική βιομηχανία όπλων ARMI MAROCCHI ξεκινώντας μια πολύ έξυπνη συνεργασία με τη φινλανδική βιομηχανία όπλων και φυσιγγίων SAKO, ανέλαβε την κατασκευή στην Ιταλία ενός σούπερ ποζέ το οποίο ικανοποιεί πολλές και διαφορετικές ανάγκες στο κυνήγι.

Κάποτε όλα ήταν απλά

Κυνήγι στην Αγγλία επίγειο όνειρο ή μύθος:

Γράφει ο Κώστας Καλφόπουλος


Για κάποιους το κυνήγι στην Μ. Βρετανία είναι ένα επίγειο όνειρο. Είναι μια κυνηγετική εμπειρία να γνωρίσεις τις κυνηγετικές συνήθειες των Εγγλέζων και να κυνηγήσεις στα μέρη τους. Ίσως γιατί οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει κάποιο μύθο σε αυτήν την δραστηριότητα μέσων των ιστορικών γεγονότων της πατρίδας τους που αντλούν από τις ιστορίες παλιών ευγενών και πλουσίων γεωκτημόνων.

Tο Σκοπελίτικο Μαχαίρι


 Άρθρο του Γιώργου Καραμήτρου
 To μαχαίρι από την στιγμή εμφανίσεως του ανθρώπου πάνω στη γη αποτέλεσε όχι μόνο εργαλείο στις καθημερινές εργασίες αλλά και όπλο για την αντιμετώπιση των διαφόρων κινδύνων από άγρια ζώα καθώς και για την εξασφάλιση τροφής μέσου κυνηγιού.

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στην Apple

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τουλάχιστον 250.000 άνθρωποι υπογράφουν ένα κείμενο με το οποίο ζητούν από την Apple να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει προκειμένου το iPhone 5 (η επόμενη έκδοση του κινητού της τηλεφώνου) να μην κατασκευάζεται σε εργοστάσια-γαλέρες.