Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

Ορκίστηκε πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα τον προεδρικό όρκο στο ρωσικό Σύνταγμα και έγινε έτσι πρόεδρος της Ρωσίας για μια τρίτη, τετραετή θητεία, αφού είχε αναγκαστεί να... εγκαταλείψει τη θέση αυτή και να γίνει στο μεσοδιάστημα πρωθυπουργός.

«Ορκίζομαι, ως πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να σέβομαι τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού και του πολίτη», δήλωσε ο Πούτιν, με το δεξί χέρι του πάνω στο Σύνταγμα, στη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο ενώπιον 3.000 προσκεκλημένων. Στη συνέχεια ανακρούσθηκε ο ρωσικός εθνικός ύμνος.

Γυμνάσιο Βροντάδου- Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου: πολιτιστικό πρόγραμμα " Η μάχη του Αίπους.100 χρόνια μετά..."

 
Φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Χίου. 
Το Γυμνάσιο Βροντάδου και ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου, υλοποιούν το πολιτιστικό πρόγραμμα " Η μάχη του Αίπους.100 χρόνια μετά...", σαν μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνους που με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην απελευθέρωση του νησιού μας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: τελικά αποτελέσματα περιφέρειας Χίου Με καταμετρημένες τις ψήφους στο σύνολο των 149 εκλογικών τμημάτων της εκλογικής περιφέρειας Χίου, τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου έχουν ως εξής:
  1. ΝΔ: 24,16% & 7.782 ψήφοι

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά ; - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑ

 
Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες".