Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

Ακρωτηριασμένη αρκούδα σε δασική περιοχή της Φλώρινας

Το Σάββατο 26/05 η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από ορειβάτες-περιπατητές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια περιήγησής τους στην...

"ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2012", ενημέρωση Πυροσβεστικής για την άσκησηΠραγματοποιήθηκε, στις 29 Μαΐου, από την Π.Υ. ΧΙΟΥ, άσκηση ετοιμότητας, με την κωδική ονομασία "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2012", για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, στη δασική περιοχή Προβατά πλησίον του Ναυτικού φυλακίου στην Δημοτική ενότητα Ομηρούπολης.Παρόμοιες ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν, την ίδια μέρα, στις έδρες όλων των Περιφερειακών Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της χώρας και των Πυρ/κων Υπηρεσιών, προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Σπήλαια Ολύμπων, Αγίου Γάλακτος- ανοιχτά από 1/6/12

Ξεκινούν από την Παρασκευή 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, τη λειτουργία τους τα Σπήλαια Ολύμπων και Αγίου Γάλακτος στη Χίο.
Οπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Χίου:

«W32.Flamer»: αναδυόμενο κακόβουλο λογισμικό, υψηλού κινδύνουΛευτέρης Ξυκομηνός
Δυστυχώς η ζωή έχει το «συνήθειο» να προσφέρει τα όποια θετικά συνάμα με τα όποια αρνητικά - αντίστοιχα συμβαίνει και στην τεχνολογία: οτιδήποτε θετικό αποκομίζουμε αντισταθμίζεται από το τίμημα της συνεχούς και εξελισσόμενης αρρώστιας της ψηφιακής τεχνολογίας, που ονομάζεται «κακόβουλο» λογισμικό ή αλλιώς malware.

Πιο κοντά από ποτέ η πίστα της Formula 1 στον Πειραιά!

Πιο κοντά από ποτέ η πίστα της Formula 1 στον Πειραιά!

Το όνειρο χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Formula 1 στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μετά και το θερμό ενδιαφέρον που έδειξε ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος, Βernie Ecclestone!

Το δηλητήριο που σκότωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄

Το δηλητήριο που σκότωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄

Η βασίλισσα Ελισάβετ η Πρώτη πέθανε το 1603, σε ηλικία 70 ετών.

Η επικρατούσα θεωρία υποστηρίζει ότι αιτία ήταν κάποιο δηλητήριο που πέρασε στο αίμα της.
Είναι γνωστό από τα πορτρέτα της ότι η Ελισάβετ φορούσε βαρύ μέικ απ, για να είναι το πρόσωπό της αυστηρό και κατάλευκο, ως σημάδι αγνότητας, καθώς είχε πάρει όρκο ισόβιας αποχής.

Προβάδισμα 10 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει Πανελλαδική έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών
Η εικόνα της 2ης προεκλογικής εβδομάδας
Τα ευρήματα που καταγράφονται αφορούν την περίοδο 22/5-29/5.

Το εκλογικό σώμα
Από όλες τις ενδείξεις που υπάρχουν, στις εκλογές του Ιουνίου το εκλογικό σώμα που θα συμμετέχει θα είναι διαφορετικό από το εκλογικό σώμα του Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι εκφράζουν σε μεγαλύτερα ποσοστά την πρόθεσή τους να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στις εκλογές του Ιουνίου.

Σοκ από New York Times: "Ετσι λεηλατούν την Ελλάδα η τρόϊκα και οι τραπεζίτες"...


  
Την λεηλασία της Ελλάδας μέσω της δανεικής σύμβασης και του Μνημονίου, περιγράφει σε έρευνά της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και είναι πραγματικά ανατριχιαστικά αυτά που περιγράφονται για το πως η τρόϊκα και οι τραπεζίτες που βρίσκονται από πίσω της, λεηλατούν ένα ολόκληρο κράτος και τον πληθυσμό του.

Π.Ν.: Eκπληκτική βολή καταστροφής ΜΜ-38 Εxocet από αντιαεροπορικό βλήμα RIM-7M


  
Με εκπληκτική βολή (και πέρα από κάθε προδιαγραφή του συγκεκριμένου όπλου), αντιαεροπορικού βλήματος RIM-7M Sea Sparrow από την φρεγάτα κλάσης "S" "Κουντουριώτης", αναχαιτίστηκε αντιπλοϊκό βλήμα MM-38 Exocet το οποίο είχε εκτοξευθεί από την ΤΠΚ "Λάσκος"!