Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Αναποφάσιστο το 17% - Ντέρμπι μεταξύ των δύο κομμάτωνΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μάχονται κοντά στο 30% λένε οι εκτιμήσεις των μυστικών δημοσκοπήσεων και αναλόγως του χώρου από τον οποίο εκπορεύονται οι διαρροές, άλλοτε παίρνει την πρωτιά η ΝΔ και άλλοτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως η αναμέτρηση, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές θεωρείται ντέρμπι, καθώς όλοι συμφωνούν ότι η ΝΔ προηγείται στη παγιωμένη «δεξαμενή ψήφων», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης των δυνάμεών του από τη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων.

Πουλιά και ανεμογεννήτριες- Συμπεριφορά πουλιών σε περιοχές αιολικών πάρκων

http://www.thewindpower.net/images/image217.jpg
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ
Μετάφραση από τα Αγγλικά: Αγγελική Δουβέρη: http://www.iberica2000.org/es/Articulo.asp?Id=1195

Παραπάνω φωτογραφία:  οι τουρμπίνες ΦΑΙΝΕΤΑΙ να γυρνούν αργά. Αλλά είναι παραπλανητικό, λόγω του μήκους των πτερυγίων, η ταχύτητα στην άκρη τους μπορεί να φτάσει τα 292 Χλμ/ώρα.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΑΝΕΙΟΣ

 
 
Η πρώτη μεγάλης έκτασης πυρκαγιά της θερινής και της αντιπυρικής περιόδου ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Μελανειούς και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγων των δυνατών ανέμων.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 9 πυροσβεστικά οχήματα με 27 άντρες, 10 άντρες πεζοπόρο

Βρέθηκαν δύο νέοι σκελετοί βρυκολάκων

Βρέθηκαν δύο νέοι σκελετοί βρυκολάκων

Η αρχαιολογική σκαπάνη στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας έφερε στο φως δύο σκελετούς «βαμπίρ».

Οι σκελετοί, που χρονολογούνται από την περίοδο του Μεσαίωνα, ήταν τρυπημένοι στο θώρακα από σιδερένιες ράβδους.

Το "απρόσβλητο" λογισμικό linux εγκαθιστά το αμερικανικό Ναυτικό

Συμβόλαιο που αγγίζει τα 28 εκατομμύρια δολάρια υπέγραψε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ με εταιρεία, προκειμένου να εγκαταστήσει λογισμικό Linux για τον έλεγχο των drones του.
Σύμφωνα με το proho.gr, στόχος είναι μέσα στο επόμενο διάστημα τα ελικοφόρα drones του οργανισμού να ελέγχονται αποκλειστικά από εφαρμογές που θα είναι εγκατεστημένες σε Linux.

Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο στην Άνδρο - Ενεργοποιήθηκε η "κόκκινη γραμμή"


Τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 προχώρησαν σε μείζονα πρόκληση πριν από λίγο, εισβάλλοντας στο Πεδίο Βολής Άνδρου, την ώρα που εκτελούσαν πυρά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και εν πάση περιπτώσει ήταν δεσμευμένη ολοκληρη η περιοχή του Πεδίου Βολής για πυρά του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.