Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

“ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ” – ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

  • 8111
      “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ” – ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

“Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας: Η μία είναι η επίσημη, ωραιοποιημένη, που διδάσκεται στα σχολεία.Η άλλη είναι η κρυφή ιστορία που εξηγεί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων, μια ντροπιαστική ιστορία.”

AMD Radeon HD 7970 GHz Edition: Έλευση της πανίσχυρης κάρτας γραφικώνΛευτέρης Ξυκομηνός
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που χάραξαν οι κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 7770 και HD 7870, υπό την ειδική «GHz Edition» έκδοση, η εταιρεία παρουσιάζει την τελευταία άφιξη στην κατηγορία αυτή, με την κάρτα Radeon HD 7970 GHz Edition. Για να εδραιωθεί ένα μέτρο σύγκρισης με τη νέα κάρτα, μπορείτε να διαβάσετε τις παρουσιάσεις των Radeon HD 7770 και 7870 GHz Edition στις ακόλουθες ιστοσελίδες: εδώ και εδώ.

Hewlett Packard: Νέος στόλος υπολογιστών, για κάθε μέγεθος επιχείρησης


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η εταιρεία HP, υπογραμμίζοντας την θέση της ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον χώρο των PC συστημάτων, ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου των υπολογιστών της, με περισσότερα από 20 νέα προϊόντα, ειδικά απευθυνόμενα για επιχειρήσεις. Οι νέοι υπολογιστές έχουν κατασκευαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σχεδίασης, αξιοπιστίας, ασφάλειας και απόδοσης των χρηστών και των τμημάτων IT των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών.

Επτά μεγάλα μυστήρια στην ιστορία

Επτά μεγάλα μυστήρια στην ιστορία

Yπάρχουν πολλά μυστήρια που μας περιβάλλουν από την αρχή αυτού του κόσμου

Άλλα λύθηκαν με την βοήθεια της επιστήμης και άλλα παραμένουν ακόμα ανεξήγητα και ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ..

Με μάζες αρμάτων μάχης απαντά η Συρία στην τουρκική συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), απάντησε η Συρία στην κίνηση της Τουρκίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί για "τουρκική ετοιμότητα έναρξης επιχειρήσεων".

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία
 
Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο σαουδαραβικός Στρατός έχει τεθεί σε επίπεδο συναγερμού 1, το οποίο σύμφωνα με την κωδικοποίηση του υπουργείου Άμυνας της χώρας σημαίνει «επικείμενο πόλεμο».