Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

Απαγορευτική διάταξη κυνηγιού μέχρι το 2015


Τρ 28/8/2012


Στην απαγόρευση κυνηγιού σε μια έκταση εμβαδού 258.000 περίπου στρεμμάτων μέχρι τις 26 Αυγούστου του 2015, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από τις 27/8/2012, προχώρησε το Δασαρχείο Χίου και ενώ οι κυνηγοί με κινητοποίησή τους στην πλατεία Βουνακίου το απόγευμα της Δευτέρας ζητούσαν να μην απαγορευτεί σε όλο το νησί το κυνήγι,.

Επιλαχούσα για πρόσληψη 97χρονη!

 
Μια υπερήλικη από το Καρυώτι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτια, γεννημένη το 1915, δηλαδή ηλικίας 97 χρόνων... είναι επιλαχούσα για πρόσληψη σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας πεντάμηνης διάρκειας. Και μάλιστα, χωρίς να κάνει αίτηση.

«Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στον Καρυδά» δήλωσε η Μ. Αργυρούδη λίγο πριν μπει χειρουργείο

 Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ενισχύουν τις αρχικές υποψίες των Λαγκαδούσων, ότι οι φωτιές στην περιοχή τους, οφείλονται σε εμπρηστική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοτάρχης της Λαγκάδας, Μυρώπη Αργυρούδη , μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε πήγε στο αλσύλλιο του Καρυδά και βρήκε έναν εμπρηστικό μηχανισμό,

Μπελλά…δες για τους κυνηγούς


 
 Τις μισές εξόδους για την πέρδικα και ακόμη λιγότερες για το λαγό, απ’αυτές που ζητά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου, προτείνει ο Δασάρχης Χίου στην προϊσταμένη Υπηρεσία του, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ανάβοντας «φωτιές» στους κόλπους των κυνηγών.

Μηδενική ασφάλεια στις τηλεπικοινωνίες - Υποκλοπές σε εκατοντάδες χιλιάδες κινητά


  
Mετά τον ιδιώτη που είχε πουλησει σε 1500 πελάτες του λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, έρχονται και οι επίσημες παρακολουθήσεις με την "βούλα" της κυβέρνησης όπου αποκαλύπτεται ότι μόνο πέρσι παρακολουθούντο από τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας 50.000 τηλέφωνα πολιτών.

Έτοιμοι να καταλάβουν το χημικό οπλοστάσιο του Assad οι Βρετανοί SAS & SBS

 
Σε θέση μάχης στο έδαφος της Συρίας έτοιμοι να επέμβουν για να ελέγξουν τα χημικά όπλα του συριακού Στρατού είναι τουλάχιστον 200 βρετανοί κομάντο των SBS, SAS και του 1ου Para (1ου Τάγματος Αλεξιπτωτιστών) μαζί με αδιευκρίνιστο αριθμό αμερικανών ανδρών των ειδικών δυνάμεων.