Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 
 Ξεκίνησε από το Δήμο Χίου η εφαρμογή του Προγράμματος Αυτεπιστασίας με την πρόσληψη προσωπικού από τους οριστικούς κυλιόμενους πίνακες κατάταξης ανέργων έτους 2012, με προσωπικό που προσλαμβάνει ο Δήμος Χίου μέσω Α.Σ.Ε.Π. Η διάρκεια της απασχόλησης δε θα υπερβαίνει τις 135 ημέρες ετησίως, ενώ οι προμήθειες και τα υλικά παρέχονται από το πρόγραμμα.

Στα ίχνη των εμπρηστών; ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗ


Την ώρα που η Χίος μετράει τις πληγές της κάποιοι άλλοι, παράλληλα μ’ αυτό, συνεχίζουν την αγρύπνια, όχι στη μάχη της φωτιάς αλλά της έρευνας.
Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι οι εκτός Χίου πυροσβέστες έφυγαν αλλά εκείνοι του ανακριτικού τμήματος, που «ψάρεψαν» και τον εμπρηστή των Καρδαμύλων, έμειναν εδώ και συνεχίζουν το

Και η πυροπροστασία στους δήμους


 Αν την πατήσεις, όπως συνέβη με εμάς, και οι φλόγες τσουρουφλίσουν το κορμί της γης σου, αρχίζεις να συναισθάνεσαι ότι όλα πιθανά θα ήταν διαφορετικά, αν απέδιδες τη σημασία που πρέπει στην πυροπροστασία, την πρόληψη των πυρκαγιών. Στη χώρα μας, ακόμα και το μόνο όργανο τοπικής κλίμακας με ανάλογη ευθύνη, το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο, όπως μας έχει μείνει γνωστό από παλιά, το είχαμε καθαρά για διακόσμιση, απλά και μόνο για να ξεπλένονται οι αμαρτίες των ολιγωριών μας επί του θέματος.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο αρχηγός της CIA στο Ισραήλ - Ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η επίθεση


 
Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν ισραηλινή επίθεση στο Ιράν, τουλάχιστον πριν τις αμερικανικές εκλογές κάνουν οι ΗΠΑ και για το λόγο αυτό ο αρχηγός της CIA  και πρώην στρατηγός David Petraeus κατόπιν εντολής του Αμερικανού πρόεδρου Ομπάμα μετάβη πριν λίγες ώρες αιφνιδιαστικά στο Τελ Αβίβ, αμέσως μετά από την Άγκυρα.

«Μαύρα σύννεφα» στις σχέσεις Αρμενίας- Αζερμπαιτζάν- Κοντά σε εμπόλεμη κατάσταση τα δύο κράτη

 «Δεν θέλουμε τον πόλεμο, αλλά αν εξαναγκαστούμε, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Αρμενίας, Σερζ Σαρκισιάν, σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα από τον ιστότοπό του.