Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2012

Σφυρί μέσα σε βράχο 75 εκατομμυρίων ετών (pics)

Σφυρί μέσα σε βράχο 75 εκατομμυρίων ετών (pics)Αυτές είναι μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες από ένα σφυρί που βρέθηκε στο Τέξας το 1934.

Το σιδερένιο κεφάλι και η ξύλινη λαβή του είναι στερεοποιημένα σε ψαμμίτη.
Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Θεωρείται ότι πριν από τον κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία.

Από... 10ετίας καταργημένες οι... τουβλοδιαβάσεις στην Ευρώπη Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ


http://www.alithia.gr/newspaper/images/DIABASEIS_TOUBLAKIA.jpg 
Όταν πριν από τρεισήμισι χρόνια επικρίναμε την κατασκευή διαβάσεων με κυβόλιθους στο κέντρο της πόλης, θεωρώντας ότι οι κατασκευές αυτές θα αποδεικνύονταν μη λειτουργικές και θα δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα παρά θα εξυπηρετούσαν τη μετακίνηση των πεζών, εισπράξαμε την κατηγορηματική απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ότι εκείνοι είναι επιστήμονες και ξέρουν καλύτερα...

Τα τεκμήρια της τουρκικής ήττας στην Ν.Α Τουρκία : Πώς σφαγιάστηκαν οι καταδρομείς


 
Ακόμη μία απόδειξη της κυριαρχίας του PKK στην ΝΑ Τουρκία και ένα ισχυρό ράπισμα στην εικόνα και στο ηθικό του τουρκικού Στρατού έρχονται να δώσουν οι φωτογραφίες με τα λάφυρα που απέσπασε το PKK από το 3ο Τάγμα Ορεινών Καταδρομών του Semdinli μετά τις μάχες στα τέλη Αυγούστου.