Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Τουρίστες φωτογράφισαν UFO στην Κρήτη;

Τουρίστες φωτογράφισαν UFO στην Κρήτη;

Ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών στο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες του νησιού συνάντησε ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και θέλησε να φωτογραφίσει το ασυνήθιστο για αυτούς θέαμα...

Αρσενικό και στους Βαβύλους, εντόπισε ο στρατός. Καθησυχάζει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, λέγοντας ότι πρόκειται για αρδευτική γεώτρηση

 
 
Η εμφάνιση του αρσενικού στο νερό, δεν αφορά μόνο τη Νότια Χίο. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Μιχάλης Φυτούσης, επιβεβαίωσε το σχετικό δημοσίευμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ αλλά δε θεωρεί ανησυχητική την αύξηση στη γεώτρηση μόνο της Στεναχώνης, το νερό της οποίας, όπως είπε χρησιμοποιείται μόνο για αρδευτική χρήση.

Ίδρυση Γραφείου ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ. στη Χίο

 
 Στη σύσταση τριών αποκεντρωμένων Γραφείων Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού σε Λήμνο, Χίο και Σάμο, προέβη η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, με απόφαση της που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η απόφαση αυτή έρχεται να καλύψει ουσιαστικές ανάγκες των Περιφερειακών Ενοτήτων Λήμνου, Χίου και Σάμου και αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα αποκέντρωσης των υπηρεσιών της Α.Δ.Α., τόνισε η κα Καλογήρου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων στους Δήμους


 
Μηχανοκίνητη πορεία θα διοργανώσει αύριο το μεσημέρι και ο Σύλλογος εργαζομένων στο Δήμο Χίου στα πλαίσια ανάλογης πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου.

Ιράκ προς Τουρκία: "Εγκαταλείψτε άμεσα το βόρειο Ιράκ" ! - Από παντού σφαλιάρες!

 

Απανωτά χτυπήματα δέχεται του τελευταίους μήνες η εικόνα της Τουρκίας ως μεγάλης γεωπολιτικής δύναμης με την Συρία να καταρρίπτει ατιμώρητη το RF-4E ενώ την ίδια στιγμή το PKK φαίνεται να έχει επιτύχει την εξουδετέρωση του τουρκικού Στρατού στο τουρκικό Κουρδιστάν. Σήμερα ήταν η σειρά της κυβέρνησης του Ιράκ μίας χώρας που ακόμα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, η οποία απαίτησε την απομάκρυνση των στρατιωτικών βάσεων που διατηρεί η Τουρκία στο Β. Ιράκ από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.